Wednesday, December 8, 2010

DRAMMEN TAMILER VENNSKAPSFORENING/ DRAMMEN TAMILS FRIENDSHIP SOCIETY

HEI ALLE SAMMEN!

DTVF BLE ETABLERT I 1991 SEPT I DRAMMEN AV TAMILER SOM VAR ENTHUSIASTER OM TAMILSK SPRÅK,KULTUR,TRADISJON,LITTERATUR,SPORT OG VENNSKAP/SAMARBEID/INTEGRERING MED NORDMENN OG ALLE ANDRE ETHNISITETER/INNVANDRERE OG RELIGIONER I DRAMMEN OG BUSKERUD/OMEGN/OSLO!

VI SAMLER I DRAMMEN(FJELL BYDELSHUS/FJELL SKOLE/FJELL KIRKEN) PÅ THAIPONGAL/SOLFEST,TAMILSK NYTTÅRSDAGEN,SPORTSFESTIVAL, DEEPAAVALI LYSFESTIVAL,
JULEFEST OG ANDRE VIKTIGE DAGER MED DANS,MUSIKK,SANGER,DEBATT,KUNNSKAPSKONKURANSER, DRAMA OG DIKT LESING OSV MED AKTIV DELTAKELSE FRA BARN,UNGDOM,KVINNER,MENN OG ELDRE!

VI GLEDER OSS TIL Å INVITERE NORSKE OG ANDRE INNVANDRERORGANISASJONER OG VENNER SOM BOR I NÆRMILJØ I DRAMMEN,LIER,NEDRE/OVRE-EIKER,HORTON,GOL,HEMSEDAL, VESTFOSSEN,ASKER,OSLO OG BÆRUM!VI BESØKER ANDRE KULTUR ARRANGEMENTER I REGI AV BUSKERUD FYLKESKOMMUNE OG DRAMMEN KOMMUNE OSV!

VI SIER HJERTELIG VELKOMMEN TIL ALLE SOM ER INTERESSERT OG ØNSKER SAMARBEID I TAMILSK KULTUR,MUSIKK,DANS,SANG,SPRÅK,LITTERATUR,TRADISJON,MAT OG OM SRILANKA SITUASJON!

1 comment:

  1. PLEASE WRITE YOUR NEW IDEAS,COMMENTS,SUGGESTIONS ETC! WE SHOULD COOPERATE WITH NORWEGIANS AS WELL AS IMMIGRANTS ORGANISATIONS/AUTHORITIES IN CULTURAL,SOCIAL, POLITICAL,RELIGIOUS MATTERS.!!!

    ReplyDelete